Keistimewaan Menginap di Club Premier Rooms & Suites Di Berjaya Times Square KL.

Assalamualaikum..
Holla.!!


2 Minggu lepas sis sangat-sangatlah sibuk dan sangat lah penat. Urus itu dan ini.. call sini sana.. Makan pun macam tak makan phewwww... Do you feel me.?? Bila cek buku Diary.. OMG..!! Pukul 2 petang Pelancaran Perasmian New Club Lounge , Club Premier Rooms and Suites..! Nasib la sampai tepat pukul 2. Sebab my habit tak suka ditunggu dan menunggu lama. Jadi sis cuma bawa diri untuk ke sini dan tengok apa yang baru dan menariknya dekat sini.


Tadaaa..!!  Inilah dia bilik Club Premier Room yang sis menginap malam hari tu. Mewah ke dok..?? Dah penat berurusan sana sini balik bilik hotel.. Of course my dear penat tu beransur hilang. Memang tak hairanlah bila dah masuk bilik penat automatik hilang sebab sentuhan dekorasi Club Premier Room ni pun sememangnya cukup memberi keselesaan. 

Memang sis selesa sangat menginap disini dengan keluasan bilik 51m2, Guyss..dari tingkap bilik ni saja kamu boleh nampak pemandangan Kuala Lumpur dari Club Premier Rooms and Suites (Bilik Sis di Tingkat 20),  bilik bath tub, shower dan tandas pun berasingan .. which is memang selesa..! I is masuk bilik dah memang penat gilerr pekena dengan katil yang awwhhh memang berkualiti sangat lah tidur malam tu..!


Jap laa.. blum habis..  Ini baru Club Premier Room kalau menginap Club Premier Suites pula lagi besar  iaitu 99m2 keluasan bilik, katil king dan twin berada dalam bilik yang berasingan. Jadi kalau bercuti dengan family or whatsoever i recommend you guys pilih Club Premier Suites.


Sis tertarik dengan Handy Phone sebab kamu boleh guna Handphone ni bawalah kemana kamu suka selagi kamu masih menginap di Hotel Berjaya ni dan yeahh Unlimited call bukan sekadar dalam negara kamu juga boleh buat panggilan ke 5 buah negara tanpa di kenakan sebarang cas..! dan Of course la kamu boleh install apa-apa aplikasi yang kamu mahu gunakan, Surf Internet buat macam Handphone sendiri ye.. And yes dear.! PERCUMA..!  Menarik bukan..?


Bila dah Check in dekat Club Premier Guests sudah tentu kamu akan mendapat layanan istimewa daripada chef-chef yang berpengalaman disini rasanya kalau nak minta tips memasak pun tiada masalah kot. Selain itu juga, discount sebanyak 20% untuk bil makanan dan minuman di mana-mana restoran Hotel Berjaya Times Square KL dan cucian dobi 2 helai pakaian juga adalah PERCUMA..!!

Senang Cerita Lah kan Sis Bagi 10 Keistimewaan Club Premier Member.... 

1. Check in dan check out Anytime.! 
2. Directly Check in and Check out at the Club Lounge , 14th floor central.
3. Bersarapan pagi di Big Apple Restoran ataupun di Club Lounge daripada 6.30 am to 10.30 a.m Setiap Hari 
4. Menikmati buffet style evening Cocktails di Club Lounge  5.30 pm hingga 7.30pm.
5. Percuma membuat panggilan tempatan sekitar Klang Valley (O3)
6. Mendapat layanan Istimewa daripada Chef-chef setiap hari.
7. Sambungan Internet di bilik dan public area. ( Puas hati beb.!)
8. 20% Diskaun makanan dan minuman.
9.  1 jam penggunaan bilik mesyuarat di Club Lounge percuma.
10. Percuma 2 pieces of pressing. 


Selamat Datang ke CLUB LOUNGE. .!! yeahhh..  shhhhhhh.... sis tahu apa yang kamu pikirkan. Eksklusif, Mewah apa lagi..? F.Y.I di Club Lounge ni hanya Club guests sahaja yang boleh masuk.

Breakfast  : 6.30 a.m - 10.30 a.m
Evening Cocktails : 5.30pm - 8.00pm
Daily Operation : 5.30 a.m - 11.00pm


Urusan business dan private meeting juga tersedia untuk mereka dengan suasana yang eksklusif dan mewah dimana tetamu boleh menikmati hidangan minuman tanpa alcohol  yang terletak di tingat 14 Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur ini.


Ouh yeah.. Kalau nak masuk dalam Club Lounge ni kena berpakaian smart casual la. dan kanak-kana 12 tahun  kenalah di temani  dan dijaga oleh orang dewasa mereka sendiri.  dan yeahh.. tempat ni semestinya NO Smoking area.!


Bila ku tengah lapar dan makanan buffet sudah tersedia tinggal nak pilih je mana suka.. aaauumm..! Ini si kawan-kawan yang pilih.. Kalau sis yang tengah usaha nak diet tapi ada sedikit cheat tercelit hahhh..


Hahh.. banyak-banyak pilihan.. yang ni la pilihan hati sis.. 

Okays lahh.. Sampai sini sahaja sis Story dengan kamurang Istimewanya kalau menginap dekat Club Premier dan suites ni. 


Sebarang pertanyaan boleh hubungi 
Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur
Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel : +60 3 21178000 
Fax : +6 3 21433352
Email ; btscc@btsquarekl.com.my







17 comments:

Raydah said...

this is damn niceeeee

jmput la join n meriahkan segmen GA kt sni

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

Cindyrina Rina said...

Serious! luxurious giler. Seronoknye...tidor bilik camni. Tak shopping kat bawah tu pun tak pe dah.

Yanty Lee said...

Cantik nya bilik hotel..cool giler handy phone tu.. Stylo.

Amanda Suria said...

Eh menarik la menginap kat sini...selesa, environment pun best...harga pun boleh tahan tu ha..yg penting part makan mesti best..

Kak Mahh said...

Hotel yang ada nama memang semuanya cantik dan teratur. Pasti best sangat menginap di sini.

Syafiera Yamin said...

wow menarik, i tak pernah lagi stay dekat times sqaure tapi makanan kat situ dah banyak kali I makan. this is a nice experience for you, thanks for sharing with us , hope you had fun !

Sang aura said...

best betul buffet .. banyak pilihan kat sini ya.

dr-Life said...

Really a beautiful hotel you are staying. Nowadays many hotels really doing their best to beautify their place to attract more people and it's all about making concept.

I could see this hotel is kinda luxury feel ya.

Racheal

Hasif Hamsyari said...

Wah... memang nampak nice lah hotel ni, Tini! Nak pergilah jugak lain kali! Ekslusif dan bergaya! Woohoo!

emi said...

Next time kalau mak datang kl, boleh la ajak stay kat hotel ni. Sebab family kita memang kerap gak datang kl. Nak bawak stay rumah sewa kita, not nice la pulak sebab menyewa dgn kawan2 kan.

Kylie wenn said...

Wow! Memang best boleh stay dalam tempat ni... comfy and cosy..

Khir Khalid said...

Mmg luas, serba lengkap, selesa dan eksklusif bilik tu.. seronok dpt bermalam mcm ni. Slalu lalu kat area tu tp tak pernah lagi tido hotel situ.. menarik. Thanks sharing pengalaman menarik ni :)

Maisarah Humaira said...

wow memang cantik bilik tu. kemudahan dan keistimewaan pun banyak dengan Club Premier Member kan

Fadzi Razak said...

Cantik hotelnye. Dan breakfast die macam agak awal kan. Biasa pukul 7 baru start

AyuArjuna BiGoshh said...

Esklusifnya nampak hotel ni. Tapi berjaya Hotel mmg ramai kata best - sbb luas dan selesa. Hope satu hari dapat peluang menginap di sini

Hanny Abdullah said...

Wahh nampak cantik n nampak mewah hotrl ni. Tak pernah masuk lagi. Nanti nak cuba lah nginap kat sana..tak kisahlah walaupun semalam janji dapat merasa..:D, tq ya for sharing tempat ni

alia farhan Said said...

Mewah hotel ni
Tertarik dgn fon n flexible check in n check out tu...
Best gila kot

My Instagram